مربـای سيـب
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
شكر: يك كيلو و نيم
سفيده تخممرغ: 5/1 عدد
آب: 5/3 ليوان
سركه: چهار ليوان
خلال پسته و بادام: در صورت تمايل
سيب: 750 گرم
آبليمو: نصف استكان
طرز تهيه:
ابتدا شكر را در ظرف لعابي بريزيد و سفيدههاي تخممرغ را در آب بريزيد و با 5/3 ليوان آب، روي شعله بگذاريد تا جوش بيايد. زماني كه شكر جوش آمد، سفيدهها را برداريد و دور بريزيد. سپس شكر آب شده را در صافي ريخته و صاف كنيد… سيب پوست كنده را در آبي كه سركه در آن ريختهايد، بريزيد تا رنگ آن تيره نشود سپس سيب را با هر شكلي دوست داريد، ميتوانيد به قطعات ريز شده درآوريد و سيب و شكر را با هم روي شعله بگذاريد تا بجوشد. زماني كه شكر هنوز قوام پيدا نكرده، نصف استكان آبليموي ترش خالص در آن بريزيد. اگر بخواهيد رنگ مرباي سيب شما سفيد باشد، در ظرف را در زمان جوشيدن نگذاريد، اما اگر خواستيد رنگ آن طلايي شود، در آن را بگذاريد. از آنجا كه سيب، عطر مخصوصي دارد، ديگر احتياج به وانيل ندارد. در صورت تمايل ميتوانيد نصف استكان گلاب هم به مربايتان اضافه كنيد.
تازه های دنیای پزشکی