مواد لازم:
شکر   1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر  1 قاشق مرباخوری
آب ولرم 1/4لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
نمک  1 قاشق مرباخوری
روغن مایع  2 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:


روغن  1 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده 1 حبه
آب گوجه فرنگی غلیظ شده  1/2 لیوان
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک  1 قاشق مرباخوری

 
مواد لازم برای روی پیتزا:
پیاز ریز خرد شده  1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده  نصف عدد
پنیر موتزارلا رنده شده  1/2لیوان
کالباس ریز خرد شده 40 گرم


طرز تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم. روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.


طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.

طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم.